zondag 13 juni 2010

Efteling








Met mijn stageplek gingen we ook naar Eftelinf het was echt gezellig.
we gingen s'morgens 9 uur uit huis onderweg in het auto gingen we vet zingen enzovoorts. Toen kwamen we aan in efteling eerste waar we in gingen was bobbaan het ik ging daar in met necla is zo mevrouw die ook af en toe bij leman werkt. Daarna gingen we richting Python dat is een achtbaan die 2 keer overde kop gaat ik ging alleen er in vond het echt niet eng. Toen later gingen we in vliegende hollander die vond ik wel eng maar toch was het leuk later gingen we in fata morgana dat was gewoon echt mooi het leek net of ik in een andere wereld zat. Droomvlucht was ook echt zo leuk en als laats gingen we in halve mean dat is een schip die heen en weer gaat. Toen daarna gingen ergens patat eten en later gingen we weer terug naar huis met auto.

Uiteten


Op één januari 2010 gingen we met mijn stageplek uiteten naar een restoraunt genaamd KILIM. Het was echt gezellig we gingen eerst wat eten later mochten we ook ijs uitkiezen die dag vond ik echt leuk. Ik heb lekker zitten eten . Later gingen we naar huis van mvr leman het we gingen bij haar dansen en daar nog wat verder eten en drinken. We waren echt tot rond 12 uur samen daarna bracht zoon van leman ons naar huis.

Het bedrijf en de afdeling



Bedrijf waar ik stage loop gebruikt de volgende producten.


+ laser apparaat.
+ creme
+ gilet
+ bank om te liggen
+ computer
+ agenda
+ laserbril
+ bureau
+ telefoon

De geschiedenis


Het bedrijf Ontharingsstudio Leman is opgericht op 20-12-2002 in Zaandam.
Na haar opening heeft ze een groot succes gemaakt en is verder uitgegroeid tot .. vestigingen door heel europa (belgie).Ze is nu een bekend merk in het sector en ze heeft elk dag een goed gevuld agenda.

donderdag 10 juni 2010

Werkzaamheden van de mensen op stage.

Werkzaamheden van de mensen en van mij op stage.

Mijn taken op stage is
- telefoon opnemen
- bezoekers ontvangen en vragen of ze wat willen drinken.
- Soms help ik met lasseren.
- elke vrijdag is er een schoonmaakdag en die dag help ik met schoonmaken.
Ik werk vaak met Gulizar is meisje die daar lasserd en ik neem dan telefoontjes op en ontvang klanten.

De eerste dag op mijn stage

De eerste dag op mijn stage.

Eerste dag op mijn stage moest ik nog veel leren. We gingen eerst samen ontbijten en daarna kreeg ik rondleiding door het bedrijf waar alles ligt en wat mijn taken zijn.

Daarna kwam al eerste klant en ik ging aan het werk ging tafel opruimen. Eerst voelde ik me niet thuis maar later vond ik het wel leuk. Mijn begeleider ging mij later uitleggen hoe ik telefoon moest opnemen enzo ging mijn eerste dag beetje voorbij.